Search:
currencies:

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Välkommen till vår hemsida:www.mia-minmina.se

Återgång politik
På grund av det faktum att våra objekt köps via Internet, inte kan prövas på i förväg och köps webbplats osedda, har vi utvecklat följande avkastning och valutapolitik för kundservice ändamål. Naturligtvis hoppas vi att du är nöjd med ditt val. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt val, är vår avkastning och valutapolitik på följande sätt:

För Returns:
Objekt kan returneras för återbetalning eller utbyte med 7 dagar från dagen för mottagandet. Men anledningen till avkastning som orsakats av dig själv (t.ex. storlek, färg du väljer), kan inte godtas. Avkastning kan skickas tillbaka inom 7 dagar efter mottagandet måste alla returnerade varor aldrig använts och i nyskick. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. När det gäller åter rätt objekt för en återbetalning: alla returnerade varor är föremål för en 25% bank expeditionsavgift och fraktkostnader. Köpare är alltid ansvarig för frakten. Sepcial omständigheter kan kräva samarbete med företagets affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.

För Byten:
Vi accepterar endast utbyten för nya och aldrig använt objekt med alla tillbehör och förpackning. Vänligen skicka tillbaka objekten inom 7 dagar efter mottagandet. Alla paket retur måste vara försäkrade, utbyten kommer att skickas ut inom 5-7 dagar efter returen har mottagits. Köpare är alltid ansvarig för frakten.

Viktigt:
1. Även om vi ge 100% problemfri återvändande, med tanke på den tid och pengar krävande, uppskattar vi säkert om du kan göra alla dina frågor och funderingar klart innan du gör din beställning.
2. Kontakta vår kundtjänst först för att få returadress.
3. Vi kommer inte att vara ansvarig för att förlora om returförpackningen vilse under transporten, måste original postkontor kvitto hållas göra anspråk på ersättning.

Frakt:
Beställningar kan ta från 24 till 36 timmar att bearbeta. När din beställning har behandlats kommer du att få e-postmeddelande med leverans spårningsnummer. Alla standarder för leverans börjar när du får det här meddelandet.

Om återvänder rätt objekt för en återbetalning: Sändning och bruksladdningar är återbetalas. Vi täcker inte fraktkostnaden för returer eller utbyte av rätt ordning paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser eller kvarhålls av tullen.

Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig, om det inte är rätt adress, vi är inte ansvariga för skada som orsakats av problemet.

Lös problemet
Om du har några frågor är du välkommen (Kontakta Oss). Vi kommer att behandla din begäran eller klagomål att svara så fort som möjligt.
Back